Keresés
Kosaram
Termékek

  Adatvédelem

 

A NYÍR-PEN Kft. a portál üzemeltetőjeként az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait. A webáruház üzemeltetője a számlázási és szállítási adatokat bizalmasan és titkosan kezeli, nem szolgáltatja ki, csak a webáruház működéséhez használja. Vevő adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat azonban továbbadni sem reklámfelhasználás sem egyéb célra - a Vevő kifejezett hozzájárulása hiányában - nem jogosult. A Vevő kifejezett tiltó rendelkezése hiányában az NYÍR–PEN Kft.-nek megengedett a regisztrációnál megadott postai címen ill. e-mail címen a tájékoztatás küldése akcióiról és újdonságairól.

A vonatkozó törvények: 1992. évi LXIII. Törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről gépi feldolgozás során; 2001. évi XL. Törvény a hírközlésről; 2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

 

Adatkezelők vagyunk, az adatokat 10 éven keresztül kezeljük.

Kivétel a regisztráció nélküli vásárlások során keletkezett vásárlói adtok amelyek a vásárlási tranzakció befejezése (pl. termék átvétele, reklamáció lezárása) után 30 nappal automatikusan törlődnek a webes adatbázisból

A portál használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség

A Nyír-Pen Kft. oldalain, ill. a webáruházban található összes adat, információ és a oldalak design-ja, felépítése a lapon látható formában a honlap üzemeltetőjének, tulajdonosának kizárólagos tulajdonát képezi. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel járhat. 

A jelen feltételekben nem szabályozott kérdésekre, valamint a Felek jogviszonyára a Polgári Törvénykönyv, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet rendelkezései az irányadóak.

A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, azt a NYÍR-PEN Kft. székhelyén lévő Nyíregyházi Bíróságon (Levelezési cím: 4401 Nyíregyháza, Pf. 86., Cím: 4400 Nyíregyháza, Bocskai út 2., Központi telefonszám: +36-42/523-800, Telefax: +36-42/410-039 E-mail cím: birosag@nyhaza.birosag.hurendezik.

 Részletek a részletes ÁFSZből

 

Nyíregyháza, 2015. október 8.