Keresés
Kosaram
Termékek

ÚJDONSÁG!

2018.03.26.

A VERBATIM titkosított adattárolói segítenek Önnek biztonságban tárolni adatait!

Tartsa biztonságban adatait a VERBATIM kódpados HDD és SSD tárolókkal!

A XXI. században az információ vált a legnagyobb értékké. Mintahogy a középkorban útonállók lestek a gyanútlan utazókra, úgy modern korunk zsiványaivá a hackerek váltak, akik a szigorúan bizalmas munkahelyi adatok mellett személyes fájlainkra is rátehetik a kezüket - és rá is teszik.

A digitális adatlopás könyedén megakadályozható, ha adatainkat titkosított meghajtókra mentjük le. Ennek fényében a VERBATIM megalkotta a katonailag 2-es biztonsági szintű tárolóeszközöket a Store’n’Go Secure Portable HDD (1 TB) és a Store’n’Go Secure Portable SSD (256 GB) drivert. A két meghajtó a FIPS 140-2 és a GDPR szabványoknak megfelelően azonnal titkosítják a tárolt adatokat. A beépített kódpadnak köszönhetően a driverek nem tárolják a kódokat a rendszer memóriájában, így sokkal biztonságosabbak a szoftveres titkosítást alkalmazó rendszerekhez képest.

A max. 12 számjegy hosszúságú PIN-kód beírásával az eszköz engedélyezi a hozzáférést a titkosított adatokhoz. Számítógéphez történő csatlakozás esetén LED-fény mutatja meg az aktuális státuszt; piros, ha zárolt; zöld, ha fel van oldva a titkosítás; és borostyán színű, ha admin módban van. Extra biztonsági funkcióként az eszköz formázza önmagát, ha 20 alkalommal rossz PIN-kódot adunk meg. A kódpados kialakításnak köszönhetően az eszközt tévékhez és set-top box-okhoz is tudjuk csatlakoztatni, amennyiben rendelkeznek külső tárolókat támogató funkcióval.

Termékeink:

Cikkszám Termék név  
UV32GSS2 Pendrive, 32GB, USB 3.0, 100/35MB/sec, PC & MAC, VERBATIM "SECURE DATA PRO", szürke MEGNÉZEM
UV64GSS2 Pendrive, 64GB, USB 3.0, 100/35MB/sec, PC & MAC, VERBATIM "SECURE DATA PRO", szürke MEGNÉZEM
UV16GSS2 Pendrive, 16GB, USB 3.0, 100/20MB/sec, PC & MAC, VERBATIM "SECURE DATA PRO", szürke MEGNÉZEM
HV1TSGSP 2,5" HDD (merevlemez), 1TB, USB 3.1, 256 bit AES hardveres titkosítás, VERBATIM "Secure Portable", fekete MEGNÉZEM
SVM256GSP SSD (külső memória), 256GB, USB 3.1, 256 bit AES hardveres titkosítás, VERBATIM, "Secure Portable" fekete MEGNÉZEM

 

 

 

 

 

 

 

 

Pendrive, 16GB, USB 3.0, 100/20MB/sec, PC & MAC, GDPR, VERBATIM "SECURE DATA PRO", szürke

ÚJDONSÁG!